műkörömépítő oldalak
Buy abilify online here free delivery and pills

japan_apolasA teljes PROFI ápolás a következő lépésekből áll:

Első kezelésnél a rózsaszín-zöld kétoldalas reszelő rózsaszín felével bolyhozzuk fel a körömfelületet, hogy a hatóanyag jobban behatolhasson a körömrétegekbe. A zöld reszelőoldal az esetleges körömformázáshoz való. (Vékony köröm esetén a bolyhozás mellőzését javasoljuk.) Rendszeres kezelésnél a bolyhozást csak az első alkalommal kell a teljes körömfelületen elvégezni, a további kezeléseknél csak a frissen lenőtt körömrészt kell bolyhozni.

A fehér színű adagoló kanál segítségével a félszáraz krémből (zöld tégely) egy csipetnyi mennyiséget oszlassunk el a körömön (finoman rányomkodva) vagy a zöld színű tömbpolírozón, majd polírozzuk be az anyagot a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni nem kezd.  A polírozót  két végénél fogjuk és mindig egy irányba (ne oda-vissza mozgassuk és lehetőleg teljes hosszában húzzuk végig a körmön.  (A krém esetleges megszáradása esetén sem csökken annak hatásossága.)

A port (rózsaszín tégely) kis mennyiségben a körmön  eloszlatva a krémnél leírtakhoz hasonló módon polírozzuk be a rózsaszín  tömbpolírozóval.

Végül a csomagban lévő törlőkendővel tisztítsuk le a körmöket (illetve a kétoldalas reszelőt).
Bőroldással és olajozással a kezelés kiegészíthető.