műkörömépítő oldalak
Buy abilify online here free delivery and pills

mukormos_anyagokA lenti oldalakon 6 világmárka professzionális műkörmös alapanyagait találod meg műkörmös árakon, közvetlen az országos márkakereskedőtől. Crystal Nails, IBD, EzFlow, Gena, P-Shine, Elite Cosmetix.

A termékekről anélkül is tájékozódhatsz, hogy rendelnél. Ehhez nincs szükség adataid megadására. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthatsz termékeket, melyek egy átmeneti tárolóba kerülnek. Ha meggondolod magad időközben és mégis vásárolnál elég utólag regisztrálnod, bejelentkezned.

A termékek megtalálását egy többszintű menüstruktúra segíti. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportokat találsz. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kapsz. Itt kiválaszthatod azt a terméket, amelyre kíváncsi vagy – egy kattintással a részletes információs oldalra jutsz, ahol már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A termék árát a lap alján látod – ha szeretnéd megvásárolni, kattints a „Kosár” gombra.

A KERESÉS funkció a vásárlást, illetve egy adott termék megkeresését segíti – egy szót, vagy szótöredéket megadva könnyedén rátalálsz arra, amit keresel. Kellemes vásárlást, jó böngészést kíván az Elite Cosmetix – Crystal Nails csapat.

 

Műköröm áruház

 

Ízelítő termékeinkből